Welamsund_loggan

Festvåning i skärgården

En Oslagbar Plats för alla Tillfällen!

Här i vår festvåning vid vattnet skapar vi minnen som varar livet ut. Oavsett om du planerar ett bröllop, en sommarfest, en företagsfest eller en kick off-evenemang, så har vi allt du behöver för att göra din tillställning minnesvärd.

Exklusiv tillgång till hela restaurangen med matsal, lounge, bar, dansdel och stor sommaruteservering

Festvåning Vid Vattnet - En Unik Upplevelse

Vår festvåning är en pärla precis vid vattnet. När du bokar här får du hela restaurangen för dig själv och ditt sällskap. Vår restaurang är indelad i tre olika delar för att passa ditt behov: en större matsal, en mysig loungedel och en bar- och dansdel. Oavsett vilken atmosfär du önskar, kan vi skapa den för dig.

Företagsfest eller Kick Off?
Samlas hela företaget för en inspirerande kick off här hos oss. Vår festvåning är den perfekta platsen för att stärka teamkänslan och planera för framtiden. Och varför inte ha en minnesvärd företagsfest?

Smidig Transport
Vi gör det enkelt för dig och dina gäster att nå vår festvåning. Vi kan ordna transport från Stockholm City med antingen båt eller buss, så du behöver inte oroa dig för logistik. Det är en bekväm och pittoresk resa till vårt vackra läge vid vattnet.

Året Runt
Oavsett vilken tid på året du väljer att fira hos oss, så har vi öppet för att ta emot dig och dina gäster. Vår festvåning är redo att skapa magiska stunder året om.

För Mer Information
Om du vill veta mer om vår festvåning, våra tjänster och möjligheter, är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ett minnesvärt evenemang.

Välkommen till - landet vid havet nära stan!

loading...

Vill du komma på visning eller har några frågor?

Vintererbjudande