julbord nacka, julbord, saltsjö-boo, klassiskt julbord,
Welamsund_loggan


Boka julfesten hos oss!
November & DecemberNi har hela restaurangen för er själva,
 hyran ingår i menypriset!


Börja med en båtresa från Stockholm city eller annan brygga i ett vintrigt skärgårdslandskap och landa på vår brygga 40 minuter senare. Vi möter upp med glögg och pepparkakor eller varför inte en varm drink och tilltugg i skenet av tända eldar.

- Julinspirerad middag följt av en härlig fest med                 livemusik/ DJ och dans
eller kanske underhållning till middagen.

- Mingelbuffé med julinspirerade rätter och dryck, stämningsfull musik följt av en fantastisk fest med livemusik/ DJ och dans.

- Eller varför inte börja med en konferens som avslutas med en middag och fest 

Boka för företaget eller för släkt och vänner!

Från 40 till 120 personer.


Restaurangen är uppdelad i en stor matsal (74 sittande), en loungedel och en bar/ dansdel. Hela restaurangen ingår exklusivt vid bokning.

Välkomna!
 

Vi anpassar oss till rådande omvärldssituation med större avstånd mellan varje sällskap oftast ett rum per  sällskap. Detta eftersom vi vill erbjuda våra gäster och medarbetare en säker miljö där vi håller avstånd och minimerar risken med smittspridning.

Buffé
Sittande middag med vår tolkning på god julmat. Vi har plockat ut de rätter från julbordet som vi tycker bäst om, kött, fisk & vegetariskt, alltså "essensen" av ett julbord uppdukat som buffé

649 kr inklusive glögg & pepparkakor


Trerätters meny
Sittande middag där förrätten är i "sharing style" med olika julispirerade rätter serverat i skålar på bordet och på tallrik

 649 kr inklusive glögg & pepparkakor 

 

Mingelbuffé

Intas stående. Mat så att man blir mätt


 549 kr inklusive glögg/drink & pepparkakor